Бристол Сити шокира Манчестър Юнайтед на 1/4-финала в турнира за Купата

...
Бристол Сити шокира Манчестър Юнайтед на 1/4-финала в турнира за Купата
Коментари Харесай

Вярвате или не! Моуриньо шокира с изказване след жестоката издънка на Юнайтед

Бристол Сити шокира Манчестър Юнайтед на 1/4-финала в шампионата за Купата на Лигата. Третият в Чемпиъншип победи с 2:1 и в профил " алените дяволи ", които бяха настоящ притежател на трофея.

Ето обаче по какъв начин Жозе Моуриньо разяснява отпадането на отбора си. Той първо проучва дуела по този начин: " Мисля, че не заслужавахме да загубим, само че това се случи, тъй като противникът извади шанс. Те означиха в миг, в който никой не очакваше сходно нещо. Това се случи тъкмо, когато ние бяхме по-добрият отбор на терена. През първото полувреме ни липсваше интензитет в играта, само че ние бяхме тимът с по-добрите голови благоприятни условия. През второто полувреме всички чакаха да отбележим. На два пъти ударихме греди. Имахме задоволително мощ в краката даже и за продължения, само че противникът означи в миг, когато нямаше по какъв начин да реагираме по-късно. ”

“Това е огромен ден за Бристол Сити. По-малките тимове постоянно желаят да се потвърдят против по-големите. Затова приказвах, приказвах, приказвах на моите играчи, само че все пак от време на време става по този начин, че футболистите от по-малкия тим са по-мотивирани и излизат с повече предпочитание на терена. Те се показаха брилянтно и изиграха мача на живота си. Това е хубав ден за футбола, когато тимът от по-ниската дивизия печели. Това е огромен ден за тях. А за нас?! За нас това бе просто един ден в офиса и може би някои от играчите ни не желаеха да си свършат работата ”, добави португалецът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР